Filmpje: Hummelo in 1900 (de game, janurari 2013)

Een paar weken geleden heb ik Hummelo – the game gepresenteerd. Omdat ik verwacht dat niet iedereen meteen het spel zal installeren, heb ik ook een filmpje gemaakt waarin je kunt zien wat er mogelijk is. Het laat ook meteen zien hoe Hummelo er rond 1900 (ongeveer) uit had moeten zien.

Het is allemaal nog wat primitief, maar ik verwacht hier in de toekomst veel van.

Getagd met , , , ,
2 reacties op “Filmpje: Hummelo in 1900 (de game, janurari 2013)
 1. ten Zijthoff schreef:

  Fantastisch Pascal!

  Ik zag op Twitter dat jij ook het bericht van Hanska Duo hebt gezien met de melding dat die stoomloc van de ZE-weg (de Vrijland) nog steeds bestaat en als t moet kan ie ook nog rijden. Heb je ook die foto gezien van een loc van de ZE rond 1900 in Emmerich? Op die foto zag ik dat het model in grote lijnen ongeveer hetzelfde is gebleven. De loc van 1900 was ook vierkant > ziet er op de foto iets lomper uit.

  Met groet,

  Henk

  • Pascal Serrarens schreef:

   Er reden verschillende locs op het traject. De vrijland was de sterkste en speciaal gebouwd om de brug over de Rijn(?) te kunnen passeren. Ik heb wel een foto van een tram in Emmerich die vrijwel gelijk lijkt aan de 607/Vrijland in het model, maar daar staat een 2 op de voorzijde. Ik moet trouwens de maten van het model nog eens controleren. Ik heb namelijk ook laatst een tekening met de exacte maten gevonden: 5640 mm lang, 2140 breed en 3500 hoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.