Het Wapen van Heeckeren (deel 1)

Zoals je in de Hessencombinatie kunt lezen zijn de luiken van vorige week dus van het Wapen van Heeckeren. Dit is een model dat ik er de komende tijd ‘even bij doe’. Vraag me niet precies waarom, het valt immers niet binnen het gebied tussen Enghuizen en de Hessenweg, maar ik kon het toch niet laten.

Het voorhuis is nu ongeveer klaar van de buitenzijde. Enkel het wapen zelf ontbreekt nog. Hier moet ik eerst een mooie foto van maken om die erin te plakken. Zoiets modelleren heeft namelijk geen zin.

Het Wapen van Heeckeren

Het Wapen van Heeckeren

Met het Wapen ga ik ook iets verder dan met de andere huizen, want ook de binnenkant wil ik als experiment veel verder modelleren dan gewoonlijk. De eerste stappen zijn veelbelovend. Ik moet nog wel wat meer oefenen met het aanbrengen van kunstlicht. In het plaatje hieronder heb ik het plafond voor het gemak maar een lamp van 50.000 Watt gemaakt, anders werd het veel te donker…

De eerste stappen met de binnenkant van het Wapen

De eerste stappen met de binnenkant van het Wapen

Ook de deel met zijn gebinten staan nog op het programma. Ik ben zelf erg benieuwd hoe dit gaat lukken, houd me in de gaten!

Getagd met , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.