Nog een tijdreis: het Agnietenklooster uit Arnhem

Nog een tijdreis: het Agnietenklooster uit Arnhem

Naast een nieuwe versie van de Tijdreis Hummelo is er vanaf vandaag ook een Tijdreis Arnhem: het Agnietenklooster. Op dezelfde wijze als in Hummelo is het nu ook mogelijk om rond te lopen in dit klooster uit de periode 1420-1634.Het is het eerste resultaat dat is ontstaan uit de samenwerking tussen de virtuele bouwers uit Hummelo en Arnhem. Beiden werken aan omvangrijke modellen die het verleden moeten laten herleven. We hebben ook onze eigen specialiteiten: in Hummelo maken we omgevingen waar je vrij in kunt rondlopen. Nu dat is dus ook voor het eerst mogelijk in een model van Arnhem.

In Arnhem kan men mooie video’s maken van de modellen. Deze week heb ik de eerste resultaten kunnen zien van zo’n video van Hummelo. Ook dit is weer heel bijzonder met koeien in de wij en mensen die bij zaal Wassink al praten met elkaar wachten op de tram die ze naar Zutphen zal brengen. Houd ons in de gaten!

Maar nu eerst de tijdreis van het Agnietenklooster. Het is op dezelfde wijze als Hummelo nu te bekijken of op te halen. Klik aan de rechterzijde op ‘Arnhem Agnietenklooster’ om de omgeving in de browser te bekijken. Als je de tijdreis wilt downloaden voor de beste kwaliteit, klik dan bovenaan op ‘Downloaden’. Je kunt dan naast de tijdreis Hummelo nu ook de tijdreis van het Agnietenklooster downloaden.

Veel plezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.