Video: Virtuele tijdreis Hummelo 1900 – juni 2013

Video: Virtuele tijdreis Hummelo 1900 – juni 2013

Op de valreep van deze maand nog een video waarin ik laat zien hoe de virtuele omgeving eruit ziet. Het is mijn verwachting dat dit de laatste video is voor deze zomer. Na de zomer ben ik van plan een afgerond werk te presenterenIk leidt jullie kort rond in het centrum van Hummelo. Achtereenvolgens nemen we een kijkje bij het nieuwe model van Westhoff met de terrein daarachter en kijken we naar de Weppel zoals deze vroeger liep. Daarnaast werpen we een blik op de Greffelinkallee met boerderij de Greffelink en Villa Lodewijk en de Spalderkampseweg met de nieuwe modellen van het Rentmeestershuis, de Melkerij, de wagenschuur. Ook de details op de vensters van De Gouden Karper zijn zichtbaar in de video.

Tenslotte eindig ik met een bonus in de kerk: een collega uit Doesburg: Berry Joosten heeft de preekstoel gemodelleerd. Een heel mooi, gedetailleerd model waarin het houtsnijwerk duidelijk herkenbaar is. Ik ben Berry hier heel dankbaar voor en zal waarschijnlijk hier binnenkort nog wat meer aandacht aan besteden.

Zoals gezegd zal dit voorlopig de laatst video zijn. De komende zomerperiode ga ik gebruiken om de omgeving die ik heb verder compleet te maken en alle details, met name het groen, toe te voegen. Na de vakantie hoop ik dan het resultaat aan een ieder te kunnen tonen. Als ik meer weet, zoals datum en plaats, dan lees je dat hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.