Videos

Er zijn verschillende video’s te vinden op YouTube die een goed beeld geven van wat er mogelijk is.

Hieronder zijn een paar hoogtepunten te vinden. Een overzicht van alle video’s kun je vinden op mijn YouTube kanaal.

Virtuele tijdreis Hummelo 1900

Op basis van een game wordt het mogelijk om vrij realistisch door Hummelo uit 1900 te lopen. De onderstaande video laat de mogelijkheden van de laatste versie zien:

Meer informatie over de virtuele tijdreis

De molen van Enghuizen

Deze molen zal binnenkort ook te bezoeken zijn in de virtuele tijdreis. Met name ook de constructie aan de binnenzijde zal te zien zijn. De onderstaande video laat alvast een voorproefje zien:

Zie ook de molen van Enghuizen en Maandag

Enghuizen in het echt

Augmented reality is een techniek om virtuele modellen/afbeelingen te zien in de echte wereld. Hiermee kunnen we onder ander het kasteel Enghuizen weer op locatie te zien.

Meer informatie

 

2 reacties op “Videos

  1. Zeer fraai gemaakt, te meer omdat er een stukje familie geschiedenis van mij ligt en ik in het bezit ben van een erfstuk (porceleine pijp met zilveren deksel) met een afbeelding van het kasteel Enghuizen er op en enkele foto’s c.q. aanzichtkaarten.

    Hans Evers

    • Fijn dat je het zo waardeert. Ik ben op dit moment bezig om ook de binnenzijde van Enghuizen verder te modelleren. Zijn er bij die foto’s / aanzichtkaarten misschien ook interieurfoto’s? Van de buitenzijde heb ik inmiddels al tientallen beelden dus daar heb ik minder behoefte aan.

      Pascal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.