Voorlopig geen nieuws, of: wat eigenlijk het nieuws had moeten zijn…

Zelfs als je van alles 5 backups maakt ben je nog niet beschermd tegen je eigen stommiteiten. Het plan was om vandaag een filmpje te maken van het reizen door je tijd tussen 1900 en 1950. Je kunt het jaartal vrij kiezen en zo zien hoe Hummelo er in dat jaar eruit zag.De presentaties van vorige maand lieten zien hoe Hummelo er in 1900 uit zag. Maar diegenen die mij al wat langer volgen weten dat ik oorspronkelijk begonnen was met 1950. Hierom heb ik ook veschillende modellen van na 1900, zoals de winkel van teerink, wassink, schoenmaker Greven en de gouden karper. Ook modellen van de Keppelseweg heb ik gemaakt. Die zijn allemaal niet te zien in 1900.

Daarom heb (had) ik een nieuwe versie gemaakt waarin je voor- en achteruit in de tijd kunt reizen, waardoor je ook kan zien dat in 1933 het huidige huis van Greven verschijnt. Dat de molen in 1935 gesloopt wordt en Enghuizen in 1948 verloren gaat.

Ik zou daar vanochtend een filmpje van gemaakt hebben. Alleen had ik nog een probleempje dat mijn experimenten met een Andriod versie (daarover later meer) ervoor gezorgd hadden dat alle bomen weg waren. Deze bomen terughalen uit een oude versie lukte niet, maar deze poging zorgde er ook voor dat het reizen door de tijd tussen 1900 en 1950 ook verdween. En ondertussen had ik zoveel gewijzigd dat ik meer dan 5 backups terug in de tijd moest om het te herstellen.

Kon ik maar echt terug in de tijd reizen…

1 reactie op “Voorlopig geen nieuws, of: wat eigenlijk het nieuws had moeten zijn…

  1. Ojee Pascal,

    Ik dacht dat zoiets alleen mij overkomt en dan blijkt het zelfs een expert ook te kunnen gebeuren. Een voorspoedig “HERSTEL” toegewenst, Pascal!

    Henk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.